collage.jpg

Broängskyrkans Församling finns i Kristinehamn och är ansluten till Equmeniakyrkan. Vi är en kyrka för hela livet, för tro och för sökande. Vi tror att alla människor lever sedda och älskade av Gud. Tron lär oss att vi människor inte lever för oss själva utan att vi både i medgång och motgång under livet kan få lära känna Gud, som bär oss livet igenom. Detta vill vi dela med oss av och erbjuda en gemenskap där vi tillsammans kan uppleva detta.

18/1 18:00 Gudstjänst i Pingstkyrkan
Britta Bolmenäs.
19/1 11:00 Gudstjänst i Broängskyrkan
Britta Bolmenäs. Blåsmusik från Frälsningsarmén.
20/1 19:00 Bön i Tonårsrummet
Mer

Välkomna på BKUs årsmöte fredagen den 31 januari klockan 18.00 i Broängskyrkan.  Vill du som medlem få ett ärende behandlat av årsmötet ska du lämna ditt förslag eller frågor tillsammans med en kort beskrivning till BKU styrelse senast tre veckor före årsmötet.   Det kommer att bjudas på smörgåstårta under årsmötet!  Varmt välkommen hälsar B.U.S - Broängskyrkans Unga i Kristinehamn – en del av equmenia!

facebook.jpg Följ Broängskyrkan på Facebook

Bildalogotype_svartochrod.png Broängskyrkan