collage.jpg

Välkommen till Broängskyrkans församling

Vår församling finns i Kristinehamn och är ansluten till Equmeniakyrkan. Vi är en kyrka för hela livet, för tro och för sökande. Vi tror att alla människor lever sedda och älskade av Gud. Tron lär oss att vi människor inte lever för oss själva utan att vi både i medgång och motgång under livet kan få lära känna Gud, som bär oss livet igenom. Detta vill vi dela med oss av och erbjuda en gemenskap där vi tillsammans kan uppleva detta.

Underbaradu_mejl.jpg

Föreställningen är 25 min lång och framförs med ansiktsmasker som gestaltar flera karaktärer. Den är baserad på Max Lucados bok 'You are special' (Crossway Publishers).

Pjäsen handlar om en by som är skapad av en snickare. Dockorna som bor där bestämmer och värderar varandra. De ger de duktiga stjärnor och de dåliga en plump. Detta leder till segregation, missmod, utanförskap och psykisk ohälsa. Vi får följa Punchinello som inte har några stjärnor och därmed ingen självkänsla eller självförtroende. Detta är något som speglar hela vårt samhälle idag. Vi måste bygga samhället på goda värderingar och vi behöver medmänniskor som tar ansvar för sina handlingar och finns där för varandra istället för att vara elaka.

Påskupplevelse_mejl.jpg

Genom åren har många uppskattat "påskupplevelsens" rundvandring i vår kyrka, där vi möter Jesus och lärjungarna i passionsberättelsen. Efter ett uppehåll i fjol, tar vi nu nya tag.

Onsdag 5/4 och torsdag 6/4 kl. 18.30, 19.00, 19.30 och 20.00 båda kvällarna. (Det är bra om inte alla försöker gå de två första tiderna.)

Vi är mycket glada att i år ha med Oscar Söderman från Lekaresällskapet i rollen som Jesus.

Låt Påskupplevelsen bli en fin ingång i ditt påskfirande. Välkomna!

Annonsbild.png

Läs mer och ansök -->

Kalender

2/4 10:00 Gudstjänst
Jan Gustafsson från Åtorp samt Maria Gunnarsson.
Spara i din kalender
16:00 Föreställningen "Underbara du"
Medverkande John och Carina Persson (25 min) Fika
Spara i din kalender
3/4 15:00 Stickträffen
Spara i din kalender
Mer

studieforbundet-bilda-samarbete-61x15mm.png

facebook.jpg Följ Broängskyrkan på Facebook

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in